Haber

11'inci Sağlık Zirvesine Katıldık


Özel Hastaneler Platformu olarak düzenlenen 11’;inci Sağlık Zirvesi, bu yıl Ekim ayında Ankara’;da tüm sağlık çalışanlarının katılımı ile yapılmıştır. Firmamız da her yıl olduğu gibi bu zirveye katılmıştır.

11'inci Sağlık Zirvesine Katıldık

Bu yıl ana tema olarak “Sağlıkta planlama” ve “Değer temelli ödeme” konuları tartışmaya açılmış, aynı zamanda sağlık finansmanı sorunları, alternatif finans modelleri, tedarik zinciri yönetimi ve telesağlık gibi konular değerlendirmeye alınmıştır.

Sağlık zirvesine, özel ve kamu sağlık yöneticileri yanı sıra sektöre ürün ve hizmet sunan çok sayıda medikal ürün üreten firma temsilcisi katılmıştır. Firmamız da sektörün sürdürülebilirlik ve istikrar arayışına katkı sağlamak amacı ile, sektörü bir araya getiren bu etkinliğin bir parçası olmuştur. Zirvede Sağlık Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), çeşitli üniversiteler ve alanında uzman sektör temsilcileri bir araya gelmiştir.

Firmamız, doktorlar, sağlık çalışanları ve evlerde hasta bakımı sağlayan herkes için, ihtiyaç duyulan çok çeşitli medikal ürünler üretmektedir. Firmamız ile temasa geçildiği takdirde, en kısa sürede geri dönüş sağlanır ve daha ayrıntılı bilgiler verilir.

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal Ürünlerde Güven

Medikal ürünlerimiz, titizlikle seçilmiş, kalite kontrollerinden geçmiş, uluslararası sertifikalara sahip güvenilir tedarikçilerden temin edilir.

Uygun Fiyat Garantisi

Uygun Fiyat Garantisi

Medikal sektöründe güven veren çözümler sağlamak için özenle seçilmiş ürünleri uygun fiyatlarla sunuyoruz.

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş ürün yelpazemizle medikal ürün ihtiyaçlarınıza yönelik kapsamlı, güvenilir ve yenilikçi çözümler sunuyoruz.

İleri Teknoloji Ürünleri

İleri Teknoloji Ürünleri

Medikal ürünlerde AR-GE çalışmalarıyla elde ettiğimiz bilimsel kalite ile sektörde liderliğimizi sürdürüyoruz.